hirlevel_2024.04.17

Ha nem sikerül megnyitnia az e-mailt, kattintson ide.

A KSH Könyvtár logója

A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

Rendezvényeink

2024. április 23-án (kedd) 17 órától tartandó Podcastbe zárt múlt? Avagy szabadon a régészetről című előadásunkra továbbra is várjuk azok jelentkezését, akik szeretnének többet megtudni az ásatások és a régészet világáról. Az est során az Ásatalk podcast stábjával beszélgetünk a megalakulásukról, illetve az ásatásokkal és a podcastek forgatásaival teli mindennapjaikról.
Az előadás ingyenes, azonban REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! A jelentkezéseket a kiss.violetta@kshkonyvtar.hu címre küldjék! A rendezvény Facebook-eseménye ezen a linken érhető el.
Helyszín: Thirring Lajos terem.


Továbbá ajánljuk figyelmükbe alábbi áprilisi eseményeinket is.

2024. április 25-én (csütörtök) 16.30-tól Mátisné Páji Gréta Írói névadás Kosztolányi Dezső prózájában című könyvbemutatójára várjuk az érdeklődőket a Kölcsey Ferenc Olvasókör szervezésében. A szerző beszélgetőtársa Slíz Mariann, egyetemi tanár – Magyar Nyelvtudományi és Finnugor Intézet, Magyar Nyelvtörténeti, Szociolingvisztikai, Dialektológiai Tanszék. A rendezvény során Vajda Éva tibeti hangtál-bemutatójával színesíti az estet.
Helyszín: Thirring Lajos terem.

2024. április 30-án (kedd) 17 órától várunk minden érdeklődőt Ferenczfi-Faragó Eszter Asszony-írók című monodrámájának bemutatójára Gyulai Zsuzsa Radnóti-díjas versmondó előadásában.
Helyszín: Thirring Lajos terem.

KSH Könyvtár Facebook oldala KSH Könyvtár Instagram oldala Válasz küldése Leiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Nyitvatartás:
Hétfő, kedd, csütörtök: 8:00–19:00
Szerda: 12:00–19:00
Péntek: 8:00–16:00
Szombat–vasárnap: zárva

Honlapunk