A KSH Könyvtár logója

A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

Rendezvényeink

Januárban ismét várja az érdeklődő kicsiket és nagyokat a KSH Könyvtár és a homoludens.hu Egyesület közös rendezésű családi társasjátékklubja hétfőnként 16 és 19 óra között. Időpontok: január 8., 15., 22., 29. Helyszín: Thirring Lajos terem.

2024. január 11-én (csütörtök) 17 órától sok szeretettel várjuk az érdeklődőket Hosszú György Vízpartok mentén című kiállításának megnyitóján. A kiállítást Hutóczki Vivien festő - restaurátor művész nyitja meg. Helyszín: Bibó István terem. A kiállítás megtekinthető 2024. március 11-ig a könyvtár folyosóján.

2024. január 17-én (szerda) 16:30-tól szeretettel várunk minden érdeklődőt a Népességfogyás és vándorlás című beszélgetőestünkre, ahol Dr. Beer Miklós nyugalmazott váci püspökkel Tóth Pál Péter demográfus beszélget majd a hazai népesség állapotáról, népességfogyásról és migrációról. Az est háziasszonya Kálmán Rita, a KSH Könyvtár főigazgató asszonya. Az esemény a Magyar Közgazdasági Társaság Demográfiai Szakosztálya, a Kölcsey Ferenc Olvasókör és a KSH Könyvtár közös szervezésű programja. A rendezvény ingyenes, azonban REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Jelentkezési szándékát kérjük, a kiss.violetta@kshkonyvtar.hu címre jelezze!
Helyszín: Thirring Lajos terem

 

KSH Könyvtár Facebook oldala KSH Könyvtár Instagram oldala Válasz küldése Leiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Nyitvatartás:
Hétfő, kedd, csütörtök: 8:00–19:00
Szerda: 12:00–19:00
Péntek: 8:00–16:00
Szombat–vasárnap: zárva

Honlapunk